Ontdek het gemak van een herbruikbare broodzak

Koop je regelmatig een brood bij de bakker of verse broodjes in de supermarkt? En vind je het ook zo zonde dat je elke keer een nieuwe plastic zak meekrijgt? Kijk dan eens naar herbruikbare broodzakken.

Herbruikbare broodzakken

Hergebruiken in plaats van weggooien

Onze duurzame broodzakken gemaakt van dik biologisch katoen kun je talloze keren hergebruiken. De zakken zijn wasbaar en gaat er na intensief gebruik eens een keer één stuk? Dan kun je heel eenvoudig repareren met naald en draad.

Herbruikbare broodzak groot

€ 14,95 (2 stuks)

Deze grote broodzak is hartstikke handig als je regelmatig een brood koopt bij de bakker. Er past met gemak een heel brood in. Geef je broodzak aan de bakker om deze te gebruiken in plaats van een eenmalige plastic zak. Omdat hij gemaakt is van zeer dik katoen blijft het brood ook nog eens lekker lang vers. De zak is ook geschikt voor de vriezer.

Bestel nu

Herbruikbare broodzak medium

€ 11,95 (2 stuks)

Deze kleine broodzak is de uitkomst als je regelmatig broodjes in de supermarkt koopt. Er passen makkelijk 4 croissantjes of pistoletjes in. Het dikke katoen zorgt ervoor dat de broodjes lekker vers blijven.

Bestel nu

Andere herbruikbare zakken

Naast broodzakken biedt VRY ook andere herbruikbare zakken en zakjes aan. Denk bijvoorbeeld aan netzakjes die je kunt gebruiken voor groente en fruit, of een klein katoenen zakje die zeer geschikt is voor het halen van noten op de markt.

Bestel nu

Voordelen van een herbruikbare broodzak

Draag met je herbruikbare broodzak bij aan een plasticvrije wereld!

Met de aankoop van een VRY herbruikbare broodzak draag je bij aan een grotere beweging richting een plasticvrije wereld. Word onderdeel van de verandering en laat zien dat het mogelijk is om bewust en stijlvol te leven zonder compromissen te sluiten op gemak.

Reviews

VRY is een fantastisch initiatief! De zero-waste starterskit draagt bij aan een stukje betere wereld. De zakken zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Bestelling is snel en gemakkelijk.

Tessa

De zakjes zitten standaard in mijn boodschappentas. Vooral de katoenen zakken zijn erg mooi en voelen stevig aan.

Hannie

Super tevreden met de producten van VRY! De kwaliteit is hoog en in de starterskit zitten voldoende verschillende zakken om te gebruiken bij je dagelijkse boodschappen. Zeker een aanrader!

Wytse

Bestel nu jouw herbruikbare broodzakken!

Doe jij binnenkort verpakkingsvrij boodschappen met een herbuikbare broodzak?

€ 15,95 (2 stuks)
Bestel nu

Veelgestelde vragen over herbruikbare broodzakken