Nieuw

Ambachtelijke, duurzame ontbijtgranen

Bestel nu je ontbijt abonnement met biologische granola of muesli in een herbruikbare verpakking. Lekker en beter voor de wereld, dus een goede start van de dag!

Bestel nu!

In samenwerking met

Hoe werkt het?

 • 01.

  Kies jouw favoriete smaak

  Verse granola of liever muesli? Kies jouw favoriete smaak. Alle smaken zijn biologisch. Onze granola is ook beschikbaar in een vegan variant.

 • 02.

  Kies een hoeveelheid

  Na de smaak, kies je voor de hoeveelheid en de samenstelling van je huishouden. Wij zorgen dat je ruim voldoende in huis krijgt.

 • 03.

  Bezorgd door fietskoeriers

  Wij geven je bestelling mee aan sociale fietsbezorger Cycloon. Zij bezorgen je ontbijt aan huis en fietsen in bijna alle steden.

 • 04.

  Stuur de verpakking terug

  Ontbijtgranen op of overgegoten in een pot? Met de instructie kun je de herbruikbare verpakking retour sturen. Wij wassen deze en gebruiken 'em opnieuw!

 • Herbruikbaar

  Wij maken gebruik van herbruikbare siliconen verpakkingen. Zowel voor de ontbijtgranen zelf als voor de verzending. Dus geen plastic en karton meer!

  Biologisch

  Alle ontbijtgranen hebben alleen biologische ingrediënten voor de allerbeste smaakervaring.

  Sociale bakker

  Bakkerij Lekker Brood bakt onze biologische granola en is een sociale onderneming.

  Eenvoudig overgieten

  Je kunt de granola bewaren in een glazen pot. Met onze innovatieve, herbruikbare verpakking wordt overgieten een eitje!

  De meest duurzame verzendmethode

 • Verpakt in een Boxo

  Voor onze verzending gebruiken we een Boxo. Dit is een herbruikbare verzendverpakking. Zo elimineren we eenmalig gebruik van karton.

 • Bezorgd door Cycloon

  Onze ambachtelijke ontbijtgranen worden bezorgd door de fietskoeriers van Cycloon. Zij zijn een sociale en duurzame bezorger op de fiets!

 • Wil jij als allereerste op de hoogte zijn van ons duurzame ontbijtabonnement?

  Geef je hieronder op voor de wachtlijst. Je ontvangt een mailtje van ons zodra we de eerste bestellingen ontvangen. Zodat jij als eerste op de hoogte bent en kunt bestellen!

  Veelgestelde vragen over het ontbijtgranen abonnement

  We sturen liever geen kleine bestellingen om zo veel mogelijk vervoersbewegingen te voorkomen. Uiteraard kun je wel een bestelling plaatsen om het ontbijt een maand te proberen. Ben je enthousiast? Dan kun je dit omzetten in een abonnement.

  Bij je bestelling ontvang je een retourinstructie. Kort gezegd kun je herbruikbare verpakking via brievenbuspost terugsturen aan ons. Je betaalt hier niet voor. De retourinstructie legt alles duidelijk uit!

  Graag zien we de verpakking zo snel mogelijk terug, zodat we deze opnieuw kunnen gebruiken. Met statiegeld stimuleren we om de verpakking snel terug te sturen. Zodra we de verpakkingen hebben ontvangen, storten we het statiegeld terug op je rekening.

  Je betaalt standaard per bestelling € 3,00 statiegeld. Dit is statiegeld voor zowel de herbruikbare verpakking van het ontbijt als de verzendverpakking. Beide zien we graag terug! Zodra we de verpakkingen hebben ontvangen, storten we het statiegeld terug op je rekening.

  Onze herbruikbare verpakkingen zijn gemaakt van siliconen. Dit voorkomt microplastics in je voedsel en is duurzaam in gebruik. De herbruikbare verpakking is water- en luchtdicht, waardoor je ontbijt vers blijft.