Ontdek het gemak van herbruikbare groentezakjes

Erger jij je ook zo aan al die plastic verpakkingen die in je prullenbak belanden? Dan zijn herbruikbare groentezakjes iets voor jou.

herbruikbare groentezakjes

Gebruik je groentezakjes
keer op keer

Een herbruikbaar groentezakje is hét alternatief voor de plastic groentezakjes in de supermarkt. Je gebruikt het zakje keer op keer. En als het zakje vies is, dan gooi je het gewoon even in de wasmachine. Zo bespaar je zonder moeite vele kilo’s plastic per jaar!

Herbruikbare groentezak groot

In deze grote groentezak kun je behoorlijk wat groente kwijt. Denk bijvoorbeeld aan 5 aubergines, 2 wortels of zelfs een kilo aardappels. Past makkelijk.

Herbruikbaar groentezakje klein

Het kleine groentezakje is handig voor de alledaagse boodschappen. Hier passen met gemak 5 appels in. Maar ook 5 paprika’s zijn geen probleem.

Andere herbruikbare zakken

Naast herbruikbare groentezakjes biedt VRY ook andere herbruikbare zakken en zakjes aan. Denk bijvoorbeeld aan dikke katoenen zakken die je kunt gebruiken voor brood, of een klein katoenen zakje die zeer geschikt is voor het halen van noten op de markt.

Reviews

VRY is een fantastisch initiatief! De zero-waste starterskit draagt bij aan een stukje betere wereld. De zakken zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Bestelling is snel en gemakkelijk.

Tessa

De zakjes zitten standaard in mijn boodschappentas. Vooral de katoenen zakken zijn erg mooi en voelen stevig aan.

Hannie

Super tevreden met de producten van VRY! De kwaliteit is hoog en in de starterskit zitten voldoende verschillende zakken om te gebruiken bij je dagelijkse boodschappen. Zeker een aanrader!

Wytse

Bestel nu jouw starterskit

Doe jij binnenkort verpakkingsvrij boodschappen met één van de eerste 250 VRY starterskits?

€ 24,95
Bestel nu

Veelgestelde vragen over herbruikbare groentezakjes

De groentezakjes zijn erg makkelijk in gebruik. Ga je naar de groentewinkel, de markt of supermarkt? Vergeet dan niet je groentenetjes mee te nemen. De starterskit bevat 2 handige netjes waarmee je met gemak voor de hele week groente in kunt slaan.

Ja je kunt de groentezakjes wassen op een lage temperatuur van maximaal 30 graden. Het is normaal dat de zakken licht krimpen.

De herbruikbare groentezakjes zijn onderdeel van onze zero waste starterskit. Deze is te koop in onze webshop, in de winkel van Artis en in de Landwinkel Arnhem.

De groentezakjes zijn onder goede werkomstandigheden en GOTS-gecertificeerd geproduceerd. De netjes zijn een stuk dikker dan de nylon netjes die tegenwoordig in de supermarkt aangeboden worden en gaan daardoor vele malen langer mee.